Tortiljos su vištiena
Siūlau paragauti šiek tiek egzotiškesnio patiekalo – meksikietiškų tortiljų. Tai beveik idealus patiekalas: sotu, lengvai virškinama, ganėtinai aštru, daug daržovių ir pati liesiausia mėsa – vištiena. O tai ir yra aktualiausia artėjant pavasariui – lengva ir nedaug kalorijų 🙂 Taigi, pasiruoškime gaminti!
Jums reikės:
500 g vištienos filė;
8 tortilijų;
vištienos prieskonių;
džiovintų čili pipirų;
1 didelio svogūno;
1-2 saldžiųjų paprikų;
šiek tiek aliejaus;
grietinės;
saldaus čili padažo.
Supjaustykite kubeliais svogūną ir papriką. Pakepinkite keptuvėje su aliejumi 3 minutes. Tada išimkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite vištieną su prieskoniais. Tada suverskite svogūnų ir paprikos mišinį, pakepinkite dar porą minučių.
Pašildykite tortiljas. Ant kiekvienos iš jų užtepkite grietinės, saldaus čili padažo, dėkite keletą šaukštų vištienos ir daržovių mišinio ir sulankstykite. Skanaus!