Alkoholiniai Cachaça Degtinė Gaivūs ir vaisiniai kokteiliai

Kokteilis „Kaipirinja” (Caipirinha)

gaminkime.lt
Caipirinhav
Caipirinhav

Vienas populiariausių „kačasos” kokteilių pasaulyje. Kokteiliui NENAUDOKITE paprastos degtinės, nes Cachaça gaminama iš cukranendrių, o ne grūdų ar bulvių.

50 ml Braziliškos degtinės „cachaca”;
1 laimo vaisius;
10 ml citrinų sulčių;
2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus (pvz. Demerara)

Nupjaukite ir išmeskite laimo vaisiaus viršūneles (nes jos yra karčiausios) ir perpjaukite jį į keturias dalis. Sudėkite į storasienę taurę ir grūstuvėliu švelniai grūstelkite. Ne per stipriai, kad iš odelių neišspaustumėt kartumo. Užpilkite „demeraros” cukrumi. Tris ketvirtadalius taurės užpildykite grūstu ledu, ant viršaus užpilkite Cachaça. Išmaišykite baro šaukštu, tuomet grūsto ledo pripildykite iki viršaus. Pateikite su storu šiaudeliu.

Leave A Comment