Blynai su bananais, laimu ir klevų sirupu
Karštas desertukas su apvirtais bananais ir saldžiu klevų sirupu. Ar gali kas būti geriau..? Jei ir yra, tai aš to turbūt dar neatradau. O dabar siūlau jums atrasti šiuos nuostabaus (nemeluoju) skonio blynukus.
Jums reikės (4 porcijos)
115g miltų;
1 kiaušinio;
250ml pieno;
žiupsnelio cukraus;
aliejaus kepimui;
4 griežinėliais supjaustytų bananų;
4 šaukštų klevų sirupo;
2 šaukštų laimo sulčių
Išplakite kiaušinį su pienu, cukrum ir miltais. Nesvylančioje keptuvėje iškepkite lietinius. į nedidelį prikaistuvį sudėkite pjaustytus bananus, užpilkite laimo sultimis ir klevų sirupu. Gerai išmaišykite ir minutę pakaitinkite ant silpnos ugnies. Dėkite blyną į lėkštę, uždėkite bananų, perlenkite per pusę. Jei trūksta saldumo, galite užsipilti dar klevų sirupo. Galima patiekti su jogurtu ar skysta varške. Skanaus!