Keksiukai Kruopos Užkandžiai

Kuskusiniai keksiukai

gaminkime.lt

Bandymas įsirodyti sau, kad keksiukai būna ne tik desertiniai – kuo puikiausiai pavyko. Jau antros rūšies keksiukai, kurių negalėčiau pavadinti kitaip, nei užkandiniais. Jei juos padarysite sūresnius, o į vidų dar įdėsite gabalėlį rūkyto kumpio – gausis puiki užkanda prie alaus iškylai.

Keksiukai su kuskusu

Jums reikės:

90 g kuskuso kruopų;
115 ml verdančio vandens;
225 g miltų;
2 šaukštų cukraus;
1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos;
1 šaukštelio kumino;
1 šaukštelio kalendros;
3 kiaušinių;
4 šaukštų aliejaus;
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės;
2 šaukštų kapotų petražolių

Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite ir palikite 5 minutėms, kad išbrinktų. Sausus ingredientus išmaišykite šaukštu. į kitą indą įmuškite kiaušinius, į aliejų ir plakite, kol susimaišys. įdėkite petražolių ir citrinos žieveles. įmaišykite sausus ingredientus ir kuskuso košę. Gerai išmaišę sudėkite tešlą į popierines formeles, kepkite maždaug 25 minutes (kol apskrus) iki 180 laipsnių iš anksto įkaitintoje orkaitėje.

Leave A Comment