Daržovės Paukštiena Salotos Vakarienei

Salotos su vištiena

gaminkime.lt

Dar viena variacija tema „pavasarinės salotos”. Mano vyriškis jas pavadino „ką turėjom, tą sudėjom” 🙂 Netoli tiesos iš tikrųjų, nes ingredientų ne taip ir mažai. Tačiau labai gardu, labai lengva, labai sotu. Tiesiog sunku sustoti valgyti. Pabandykite – tai gali būti puikus pietų ar vakarienės pasirinkimas.

Darzoviu ir vistienos salotos


Jums prireiks (4 porcijos išalkusiems):

gūžės salotų;
1 rūkyto vištos ketvirčio (~400 g);
pusės stiklainio marinuotų pievagrybių;
1 paprikos;
1 skardinės konservuotų ananasų;
1-2 pomidorų;
2 mažų marinuotų agurkėlių.

Padažui:
300 g majonezo;
150 g grietinės;
šaukštelio citrinpipirių.

Smulkiai supjaustykite salotas, vištieną, pievagrybius, papriką, agurkėlius, griežinėliais – pomidorus. Sumaišykite padažui skirtus produktus. į didelį dubenį sudėkite pusę salotų, pusę vištienos, pusę paprikos ir keletą šaukštų padažo. Tada sudėkite pievagrybius, ananasus, agurkėlius, pomidorus ir dar truputėlį padažo. Sudėkite likusias salotas, likusią vištieną, papriką ir supilkite padažą. Leiskite bent valandą pastovėti, kad įsigertų prieskoniai.

Leave A Comment